Groot aanbod fietsen

Bij ons vind je merken zoals Gazelle, Kreidler, Gazelle, Ahooga, Bike Fun Kids ...
 

Persoonlijk advies
Kies een fiets die optimaal is afgestemd op je behoeften. Wij adviseren je uitgebreid in onze winkel.
Ga naar de rubriek contact en stel nu reeds je vraag online.

Elektrische fietsen
Elektrische fiets

De e-bike is een praktisch alternatief voor de auto en het openbaar vervoer. Je rijdt ermee als met een gewone fiets maar je krijgt net dat comfortabel duwtje van de elektrische motor. Waar moet je op letten bij de aanschaf van een e-bike? We leggen het je graag uit in onze winkel en loodsen je doorheen onze verschillende modellen. Bekijk zeker ook even onze e-step!!!

Stadsfiets

Stadsfiets Gazelle

Een stadsfiets moet degelijk zijn en het praktische (drukke straten trotseren, kinderen ophalen, boodschappen doen ...) combineren met comfort en betrouwbaarheid. Onze modellen staan garant voor veiligheid en we gaan steeds op zoek naar een leuk design. Ontdek alles in onze showroom.

Toerfiets
Toerfiets

Rijd je graag lange tochten? Fiets je dagelijks heel wat woon-werk-kilometers door weer en wind? Dan is een betrouwbare toerfiets met een doordachte frameconstructie wellicht de oplossing. Onze sportieve allround fietsen staan synoniem voor genieten. Maak kennis met de modellen in onze winkel en laat je adviseren.

Vouwfietsen

Vouwfiets

Woon-werkverkeer combineren met openbaar vervoer? Een fiets om op te bergen in de camper? Fiets snel de wagen in en even later genieten van een heerlijke fietstocht? Kies dan voor een vouwfiets. Onze modellen zijn ideaal: snel op- en ontvouwen, maximaal gebruiksgemak en perfect rijgenot.

Kinderfiets

Kinderfiets

Op zoek naar een kwaliteitsfiets voor zoon- of dochterlief? Maak dan een doordachte keuze en kies een van onze modellen die een hippe verschijning combineren met veiligheid en rijcomfort. Maar vooral ... laat je adviseren zodat je de beste keuze maakt.

Speed pedelec

Speedelec

Deze fiets geeft ondersteuning tot 45 km/uur (een e-bike tot 25 km/uur). Leg je als pendelaar grote afstanden af? Met dit soort fiets omzeil je toch gewoon de file? Bezoek onze showroom en ontdek ons aanbod.

Transportfiets

Transportfiets

Spullen vervoeren met een hippe fiets? Onze transportfietsen kunnen in allerlei kleuren geleverd worden. Dankzij de stijlvolle pakdrager vervoer je makkelijk boodschappen en kleinere spullen. Maar bovenal geniet je van een comfortabele rijstijl. Win advies in in onze showroom.

Lifestyle-fiets

Lifestyle fiets

Scoor in het straatbeeld met een lifestylefiets. Een comfortabele fiets, al dan niet elektrisch, bijzondere kleuren, een unieke aankleding. Ontdek het aanbod in onze showroom.