Je vindt ons voortaan op de voormalige UCO-site in Gent, Getouwstraat 17. Je bereikt trans-fair het gemakkelijkst door via de Jan Yoensstraat op het einde de UCO-site op te rijden.

tweedehands fietsen

"Bij Ateljee leer je als fietsenmaker veel oude technieken die jonge fietsenmakers niet meer onder de knie hebben. Hier werken echte stielmannen.”

Nicholas

Openingsweek winkel

Op 23 maart openen we de fietswinkel. We vieren een hele week feest.
Kom zeker eens langs, we ontvangen je met het trans-fair gerzondheidsdrankje en een hapje.
Nog nooit op een e-bike gereden? Dan kan je tijdens de openingsweek een testrit doen.

ZATERDAG 23 MAART
De toeterman opent de winkel

De toeterman opent de winkel

Bezoek onze winkel tussen 10 en 17 uur. Geniet om 11 uur of 15 uur van een optreden van de toeterman. Hij brengt een komische muzikale performance. 1 man, 22 toeters, een zelfgemaakte bass ukelele, een keyboard en beatboxing.
Een muzikaal repertoire van pop over jazz tot volksmuziek. En dat nog eens gecombineerd met jongleren, evenwichtskunsten en slapstick ... en de stuntfiets!

ZATERDAG 30 MAART
Gezinsdag

Maak je schilderij

Kinderen fietsen hun schilderij (van 13 tot 17 uur). Neem plaats, trap op de pedalen en kies je kleuren. Zie hoe de kleuren zich mengen. Trap sneller of langzamer op de pedalen, elke keer is het weer anders. Hoe drogen van je schilderij doe je op de droogfiets.

Vanaf 12 schiet de ballonplooier in actie.

WIN EEN FIETSARRANGEMENT

Doe mee aan de wedstrijd en maak kans om een fietsarrangement te winnen voor 2 personen in de Antwerpse Kempen: 2 dagen met 1 overnachting in een luxueuze 2-persoonskamer, een 3-gangenmenu met seizoensgroenten.

WEDSTRIJD LOOPT IN DE WINKEL VAN 23 TOT EN MET 30 MAART

Groot aanbod fietsen

Bij ons vind je merken zoals Gazelle, Kreidler, Gazelle, Ahooga, Bike Fun Kids ...
 

Persoonlijk advies
Kies een fiets die optimaal is afgestemd op je behoeften. Wij adviseren je uitgebreid in onze winkel.
Ga naar de rubriek contact en stel nu reeds je vraag online.

Elektrische fietsen
Elektrische fiets

De e-bike is een praktisch alternatief voor de auto en het openbaar vervoer. Je rijdt ermee als met een gewone fiets maar je krijgt net dat comfortabel duwtje van de elektrische motor. Waar moet je op letten bij de aanschaf van een e-bike? We leggen het je graag uit in onze winkel en loodsen je doorheen onze verschillende modellen. Bekijk zeker ook even onze e-step!!!

Stadsfiets

Een stadsfiets moet degelijk zijn en het praktische (drukke straten trotseren, kinderen ophalen, boodschappen doen ...) combineren met comfort en betrouwbaarheid. Onze modellen staan garant voor veiligheid en we gaan steeds op zoek naar een leuk design. Ontdek alles in onze showroom.

Toerfiets
Toerfiets

Rijd je graag lange tochten? Fiets je dagelijks heel wat woon-werk-kilometers door weer en wind? Dan is een betrouwbare toerfiets met een doordachte frameconstructie wellicht de oplossing. Onze sportieve allround fietsen staan synoniem voor genieten. Maak kennis met de modellen in onze winkel en laat je adviseren.

Vouwfietsen

Vouwfiets

Woon-werkverkeer combineren met openbaar vervoer? Een fiets om op te bergen in de camper? Fiets snel de wagen in en even later genieten van een heerlijke fietstocht? Kies dan voor een vouwfiets. Onze modellen zijn ideaal: snel op- en ontvouwen, maximaal gebruiksgemak en perfect rijgenot.

Kinderfiets

Kinderfiets

Op zoek naar een kwaliteitsfiets voor zoon- of dochterlief? Maak dan een doordachte keuze en kies een van onze modellen die een hippe verschijning combineren met veiligheid en rijcomfort. Maar vooral ... laat je adviseren zodat je de beste keuze maakt.

Speed pedelec

Deze fiets geeft onersteuning tot 45 km/uur (een e-bike tot 25 km/uur). Leg je als pendelaar grote afstanden af? Met dit soort fiets omzeil je de file? Bezoek onze showroom en ontdek ons aanbod.

Transportfiets

Transportfiets

Spullen vervoeren met een hippe fiets? Onze transportfietsen kunnen in allerlei kleuren geleverd worden. Dankzij de stijlvolle pakdrager vervoer je makkelijk boodschappen en kleinere spullen. Maar bovenal geniet je van een comfortabele rijstijl. Win in advies in in onze showroom.

 

Accessoires en onderhoud

Eigen onderhoud- en herstelwerkplaats

Een nieuwe fiets doorloopt een hele controleprocedure zodat je veilig de weg op kan.
Onderhoud? Herstellingen? trans-fair heeft een grote herstelwerkplaats.
We kijken terug op een jarenlange ervaring zowel in de branche van particulieren als bedrijven.

Kwaliteit en veiligheid staan voorop

Accessoires

Je laten adviseren bij de aankoop van je fiets is uitstekend. Maar welke accessoires maken je fiets completer? Denk daarbij aan veiligheid, comfort en gebruiksgemak. Ook daarvoor geven we je graag professioneel advies.

We bieden een grote verscheidenheid aan helmen, regenkledij, reflectiemateriaal, fietsendragers, tassen en fietssloten ...

 

Contact

Onderaan deze pagina vind je een formulier. Vul in en stel je vraag. We nemen zo snel mogelijk contact op.

OPENINGSUREN
Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18 uur
Zaterdag van 10 tot 17 uur (vanaf 23 maart 2019)

Getouwstraat 17 - 9000 Gent - 09 311 28 13 - info@trans-fair.be

Plan UCO