Rabeneick

Rabeneick is een Duits fietsmerk dat kwaliteit en design perfect weet te combineren. "Less is more" typeert Rabeneick ten voeten uit. Het design is simplistisch maar stijlvol.

  • Rabeneick TX7: riemaandrijving, uitgerust met schijfremmen en Nexus 8 naafversnelling: een compromisloze snelle lichtgewichtstadsfiets. In zijn eigen stijl zoekt hij zijn weg in de stadsjungle.

 

Rabeneick TX7

  • Rabeneick TX7 Carry: riemaandrijving, uitgerust met schijfremmen en Nexus 8 naafversnelling. Tijdloze snelle lichtgewicht stadsfiets met extra laadcapaciteit.

Rabeneick TX7 Carry

  • Rabeneick TXE: riemaandrijving en schijfremmen. Is dit een ebike? Verborgen 252Wh batterij, singlespeed met achterwielmotor. Bediening met uw smartphone. Innovatieve techniek op een minimalistische lichtgewicht fiets.

Rabeneick TXE

  • Rabeneick TCE: Shimano Deore 10 speed met achterwielmotor. Verborgen 252Wh batterij. Een e-bike die sportieve rijeigenschappen combineert met dagelijkse praktische gebruiksmogelijkheden. Smartphonebediening. Ook de langere toerritten schuwt hij niet. Minimalistisch design voor een innovatieve fiets.

Rabeneick TCE

Kom ze ontdekken in onze winkel in de Getouwstraat 17 in Gent.

Rabeneick