Klant in de kijker

Eline van Parts Of Culture helpt artiesten en creatieve ondernemers die aan hun professionele carrière timmeren. Met strategisch en praktisch advies rond marketing, promotie en sales, logistiek of distributie reikt ze hen de tools aan om zich verder te professionaliseren.

Ze werkt hiervoor in tandem met Lukas Grymonprez, een muziekproducer en audio engineer die de artiesten op muzikaal vlak bijstaat. Samen vormen ze een ethisch bedrijf dat op een integere en authentieke manier de artiest wil empoweren. “De samenwerking is nooit bindend noch exclusief. We zien de artiest als een evenwaardige partner en niet als een product. We zijn er altijd op uit om een win-win te creëren. Zo zetten we in ons tweemaandelijks interactief magazine Aroma de artiesten in de kijker. We willen hiermee aan een community bouwen waar we elkaar helpen en ondersteunen.”

Eline klopte bij trans-fair aan voor de aankoop van een bedrijfsfiets. “Als maatschappelijk verantwoord ondernemer kon ik het niet maken om een vervuilende bestelwagen aan te kopen. Omdat mijn budget te klein is voor een ecologisch verantwoorde wagen, koos ik voor een elektrische fiets waarmee ik 80% van mijn verplaatsingen doe. Ik voel me enorm goed op de fiets. Ik geraak overal sneller en ik hoef me nooit zorgen te maken over parking. Het businessmodel van fietsenwinkel trans-fair sprak mij erg aan. Voor mij is het erg belangrijk dat ik met deze aankoop een sociaal tewerkstellingsproject ondersteun. Mensen met verminderde kansen op de arbeidsmarkt krijgen bij trans-fair een job op maat waarbij ze ook werken aan hun competenties. Als het op milieu en maatschappij aankomt, weiger ik compromissen te maken.”

 

Elne van Parts of Culture